Home Ιερών Μητροπόλεων Συμμετοχή των Νεανικών Κατηχητικών Συντροφιών Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη την Μεγάλη Εβδομάδα
Πέμπτη, 19 Απρίλιος 2018 21:10

Συμμετοχή των Νεανικών Κατηχητικών Συντροφιών Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη την Μεγάλη Εβδομάδα

Για άλλη μια χρονιά, τα παιδιά των Νεανικών Κατηχητικών Συντροφιών Ιερού Ναού Αγίου Στυλιανού Γκύζη, συμμετείχαν ενεργά και  με ευλάβεια στις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας 2018.

Τη Μεγάλη Πέμπτη, ως «Μυροφόρες»  πολλά κορίτσια από τα τμήματα του Μέσου Κατηχητικού,  «ακολούθησαν» τον Κύριο, κατά την τελετή της Σταυρώσεως.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής, η τιμητική συνοδεία, από τμήμα αγοριών των Κατηχητικών Σχολείων, αλλά και οι «Μυροφόρες», ακολούθησαν τον Επιτάφιο  κατά την περιφορά, στην Ενορία.

Το Μεγάλο Σάββατο το απόγευμα αντιπροσωπεία από το Τμήμα του Λυκείου μαζί με τον υπεύθυνο Ιερέα Νεότητος της Ενορίας, πήγαν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και παρέλαβαν το Άγιο Φως και το μετέφεραν αργά το βράδυ στην Ενορία. 

Επίσης, καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, πολλά από τα αγόρια των Κατηχητικών μας Συντροφιών διακόνησαν, ως Ιερόπαιδες στο Ιερό Βήμα του Ιερού Ναού μας.

  

Δείτε Φωτογραφικό Υλικό:

Τα παιδιά μας στην Μεγάλη Εβδομάδα 2018

Site Created by Pixel Orange