Home Ιερών Μητροπόλεων Σε ιδιαίτερες συνθήκες έγινε η λήξη των Κατηχητικών Συνάξεων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Στυλιανού Π.Α.Α.Π. Βούλας
Τετάρτη, 23 Ιούνιος 2021 20:48

Σε ιδιαίτερες συνθήκες έγινε η λήξη των Κατηχητικών Συνάξεων του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Στυλιανού Π.Α.Α.Π. Βούλας


Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 8.15 μ.μ. πραγματοποιήθηκε η λιτή Εορτή Λήξης των Κατηχητικών Συνάξεων των παιδιών του Ιδρύματος ΠΑΑΠ (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας. Η εορτή πραγματοποιήθηκε ύστερα από γραφτό αίτημα του Υπευθύνου Ιερέως π. Αντωνίου Χρήστου και ειδική άδεια από την διοίκηση του Ιδρύματος, με τήρηση αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων (να είναι οι διοργανωτές πλήρως εμβολιασμένοι και διεξαγωγή selfτεστ ενώπιον εκπροσώπου του ιδρύματος) καθώς με αποστάσεις και μάσκες.  

Οι καλές καιρικές συνθήκες ευνόησαν τους εθελοντές και κυρίως τα ίδια τα παιδιά να προσέλθουν έξω από την αίθουσα της Κατηχητικής Συνάξεως, όπου πραγματοποιήθηκε η λιτή αλλά γεμάτο κέφι εκδήλωσης.

Μετά την προσευχή, ο π. Αντώνιος Χρήστου, στην αρχή καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους (παιδιά, εθελοντές, την  Πρόεδρο κ. Ελένη Κονιδάρη και τα μέλη του Συλλόγου Φίλων του Πίκπα που προσέφεραν το κέρασμα, την κ. Έφη Λαμπροπούλου και κλιμάκιο κυριών του Ερυθρού Σταυρού για την προσφορά των γλυκισμάτων και του σερβιρίσματος καθώς και την Διοίκηση του Ιδρύματος για την άδεια να πραγματοποιηθεί η Εκδήλωση), για την συμμετοχή τους και την συμβολή τους τόσο κατά την σημερινή Εορτή Λήξης αλλά και γενικότερα όλη την Κατηχητική δύσκολη χρονιά γεμάτο διακοπές λόγω Κορονοϊού 2020-2021. Στη συνέχεια κατόπιν αιτήματος των παιδιών μιλήσαμε για το Άγιο Πνεύμα.  Μετά ακολούθησε παιχνίδια και ανέκδοτα.


Ακολούθησαν τραγούδια και χορός από τα παιδιά με τα ηχοσυστήματα του κ. Δημητρίου Καλούπη.  

Στο τέλος της εκδήλωσης προσφέρθηκαν πίτσα χορηγία του Συλλόγου Φίλοι του ΠΙΚΠΑ. Μετά το κέρασμα και την ολοκλήρωση της επίσκεψης, τα παιδιά επιστράφηκαν πίσω στους θαλάμους τους, χάρις την συμβολή των εθελοντών και μερικών από το προσωπικό του εφημέρευε του Ιδρύματος.  

Δυστυχώς το εορταστικό κλίμα επισκιάστηκε από την θλιβερή είδηση της επιθέσεως στο Δευτεροβάθμιο Συνοδικό Δικαστήριο από Κληρικό και ότι μεταξύ αυτών ήταν και ο Ποιμενάρχης μας κ. Αντώνιος. Ευχόμαστε σε όλους ταχεία ανάρρωση!

Εκ του Ιερού Παρεκκλησίου του Ιδρύματος

 
Site Created by Pixel Orange