Παρασκευή, 30 Νοέμβριος 2018 11:52

Μεγάλη Βυζαντινή Συναυλία στις 22 Δεκεμβρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως

Συναυλία με βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακούς καλαντισμούς και τραγούδια των Χριστουγέννων από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018, στο Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγ. Τριάδας Πετρουπόλεως.

Θα συμμετέχουν ο Αρχιμ. Νικόδημος Καβαρνός, η ερμηνεύτρια Νεκταρία Καραντζή και η Βυζαντινή Χορωδία του Ε.Α.Π., υπό τη διδασκαλία του χοράρχη Βασιλείου Καυκόπουλου.

Η είσοδος θα πραγματοποιηθεί μόνο με προσκλήσεις, τις οποίες μπορείτε να προμηθευτείτε από τα γραφεία του Ιερού Ναού. Τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση του σημαντικού φιλανθρωπικού έργου του Ιερού Ναού.

«Μετά αγγέλων δοξολογούσι»
Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική  εκδήλωση  με την τέλεση ΜΕΓΆΛΗΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΉΣ ΣΥΝΑΥΛΊΑΣ για την ενίσχυση του ενοριάκου κοινωνικού και αλληλέγγυου έργου του Ιερού Ναού Αγίας Τριάδος Πετρουπόλεως θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ναού, Σουλίου 167, Πετρούπολη.

Στην εκδήλωση με τίτλο: «Μετά αγγέλων δοξολογούσι», ερμηνεύουν βυζαντινούς ύμνους, παραδοσιακούς καλαντισμούς και χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδεία παραδοσιακών οργάνων  από όλη την Ελλάδα, δύο από τους σπουδαιότερους  και μεγαλύτερους παγκοσμίως ερμηνευτές, πρωτοψάλτες και δασκάλους βυζαντινής μουσικής, ο π. Νικόδημος Καβαρνός και η Νεκταρία Καραντζή, καθώς και η τριάκονταμελής  Βυζαντινή Χορωδία του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου ορμώμενη εκ Πατρών , υπό την διδασκαλία του Χοράρχη Άρχων Πρωτοψάλτη  Βασιλείου Καυκόπολου. Η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται μόνο με προσκλήσεις αξίας 5 ευρω.
Να σημειώσουμε ότι ανάμεσα στο πολύπλευρο πνευματικό και πολιτιστικό έργο, καθώς και στις αλληλέγγυες δράσεις του Ναού οι οποίες ζητούν την στήριξή μας, είναι η προσφορά δεκατιανού σε μαθητές, παιδιά οικονομικά ευπαθών οικογενειών, καθώς και το καθημερινό συσσίτιο επτά ημέρες την εβδομάδα, , με το οποίο το Φιλόπτωχο Ταμείο της Αγίας Τριάδος στηρίζει απόρους, ανέργους, ασθενείς αδελφούς μας που πλήττονται σκληρά από την κρίση.
Η βοήθεια και η οικονομική μας ενίσχυση, είναι οι μοναδικοί πόροι για την στήριξη των ευάλωτων συνανθρώπων μας. 

κορυφή σελίδας