Home Ιερών Μητροπόλεων Η συμμετοχή των παιδιών, των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων, στην Πανήγυρη του Αγίου Στυλιανού Γκύζη
Πέμπτη, 01 Δεκέμβριος 2016 08:53

Η συμμετοχή των παιδιών, των Νεανικών Κατηχητικών Συνάξεων, στην Πανήγυρη του Αγίου Στυλιανού Γκύζη

Με την συμμετοχή πολλών πιστών αλλά και μαθητών από όλα τα σχολεία της περιοχής μας, πραγματοποιήθηκε και φέτος η καθιερωμένη λιτανεία της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Στυλιανού.

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016, ανήμερα της εορτής του προστάτη Αγίου της Ενορίας μας, πλήθος παιδιών από νωρίς το απόγευμα συγκεντρώθηκε στην αίθουσα της Ενοριακής Νεανικής Εστίας του Ναού μας και με κατάνυξη συμμετείχε στην προετοιμασία της λιτανείας. Με την ιδιαίτερη φροντίδα των Κατηχητών, των Κατηχητριών και των Βοηθών Κατηχητών του Ναού μας σχηματίστηκαν σειρές παιδιών που προπορεύτηκαν της εικόνας. Ακολούθησαν τα παιδιά που διακονούν στο Ιερό Βήμα και η σημαία της Ενοριακής Νεανικής Εστίας με την εικόνα του Αγίου.

 Μαζί τους φυσικά και τα Στελέχη του Νεανικού μας Κατηχητικού έργου, οι Κατηχητές και οι Κατηχήτριές τους που με πολλή επιμέλεια φρόντισαν την άρτια συμμετοχή των παιδιών. 

Ευχόμαστε από καρδιάς σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά μας να είναι πάντοτε βοηθός και προστάτης τους ο Άγιος μας στην ζωή τους και να τους χαριτώνει πνευματικά.

Δείτε φωτογραφικό υλικό: 

Site Created by Pixel Orange